Tupac Shakur

Will Smith je bio ljubomoran na odnos supruge i slavnog repera: “Jednostavno ga je voljela”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Supružnici su se upoznali 1994. godine na snimanju "Princa iz Bel Aira". Will Smith nije bio previše oduševljen bliskim prijateljstvom njegove supruge Jade Pinkett Smith i repera Tupaca, priznao je glumac u novom intervjuu kojeg prenosi Page Six.


Voditelj Charlamagne tha God  je upitao Smitha je li ikada bio ljubomoran na Shakura, na što je ovaj odgovorio: “Da, jeb**”. 


“To je bilo u ranijim danima. Zbog toga jako žalim, jer se nisam nikada mogao otvoriti za interakciju s Pacom”, kazao je glumac.
Jada i Shakur su se upoznali dok su pohađali baltimorsku školu umjetnosti (“The Baltimore School for the Arts”) i imali su vrlo prisno te platonsko prijateljstvo.


“Nikada nisu imali seksualnu vezu, ali bili su u tim godinama kada je to bila mogućnost, a Jada je bila sa mnom”, objasnio je Will. 


Supružnici su se upoznali 1994. godine na snimanju “Princa iz Bel Aira”. Shakur je preminuo 1996. godine, a Jada i Will su se vjenčali godinu dana kasnije. 


Glumica je 2015. godine u jednom intervjuu kazala da su ona i Shakur probali biti “intimniji”, ali da je to bio “najodvratniji poljubac za njih oboje”. 


Will je priznao da ga je vlastita ljubomora udaljila od činjenice da je Jada vrlo cijenila repera. “Jednostavno ga je voljela. On je bio slika savršenosti, ali ona je bila s ‘princom’ tako da, kada smo bili nekoliko puta u istoj prostoriji, nisam mogao razgovarati s njime. Ne bi razgovarao sa mnom, ako ja ne bi razgovarao s njim”, kaže Will. 


Iako se njegova supruga trudila da se obojica slažu, glumac priznaje: “Vrlo žalim za time. Nisam to mogao izdržati”.