Slavna dizajnerica

Vera Wang oduševila obožavatelje nedavnom fotkom: “Imaš li ti uopće 70 godina?”

P. N.

vera_wang

vera_wang

Prkoseći pravilima starenja, bezvremenska je ljepotica pratitelje ostavila bez dahaVera Wang (70) vrijeme u karanteni provodi u Miami Beachu, a svojom je nedavnom objavom pokazala kakva je modna ikona. Kraljica među dizajnerima vjenčanica, na svom je Instagram profiu objavila nekoliko fotki vlastite dnevne rutine, a obožavatelje je oduševila ona na kojoj je odjevena u narančastu večernju haljinu. Kraj fotke je napisala “Kategorija… ostani doma na balu u stražnjem dvorištu”.


News prenosi da je dizajnerica serijom fotki dnevne rutine opisala kako radi od kuće dok priprema nove modele vjenčanica. Mogli smo tako vidjeti kako ih je skicirala, kako ih provjerava tijekom izrade, ali i kako vozi bicikl.


Obožavatelje je najviše zapanjilo što Wang kraj svojih godina izgleda nevjerojatno fit, prekrasne kože i odličnog fizičkog stanja.
Prkoseći pravilima starenja, bezvremenska je ljepotica pratitelje ostavila bez daha, a neki su se upitali i ima li uopće 70 godina.


“Što ti jedeš? Izgledaš fantastično!”, “Ikona”, “Prekrasna” i “Nevjerojatno”, samo su neki od mnoštva komentara na račun objave u narančastoj haljini koja je prikupila više od 70 tisuća lajkova.View this post on Instagram


Category is… #StayHome Backyard Ball ?? ✨ ?


A post shared by VERA WANG (@verawanggang) on