Jimena Baron

Twerkala pored malodobnog sina pa zapanjila javnost. Lascivni video Instagram je brže-bolje obrisao

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Bivša djevojka argentinskog tenisača Juana Martina del Potra, Jimena Baron, zapanjila je javnost nedavnom božićnom čestitkom koju joj je zbog lascivnog sadržaja Instagram obrisao.Riječ je o videu na kojem starleta u tangama twerka u prisutnosti svog sina kojeg je dobila u vezi sa Pablom Osvaldom.

Iako je Instagram vrlo brzo obrisao snimku, njezin ples uz božićnu čestitku vidjelo je šest milijuna ljudi, a sve je završilo i u lokalnim medijima koji su komentirali njeno neprimjereno ponašanje.


Bivša djevojka poznatih sportaša, čuvenoa je po svojim objavama koje su često i bizarne. U jednoj od njih poučava sina kako paliti šibice, a na svim fotografijama i videima je poluobnažena. 


Mediji su je prozivali i za brzi seks u WC-u kada je upoznala Pabla Osvalda, što je ona kategorički opovrgla navodeći, da ona nije takva djevojka.
Uz objavljeni video Jimena je napisala:


– Ovaj video najbolje oslikava našu obitelj. Želimo vam dobar provod, ne svađajte se, opraštajte, zaboravljate, ne sudite, uživajte, dopustite da vam se dogode magične stvari. Neka vam čaša bude polupuna, ne poluprazna, zahvalite se na zdravlju”, poručila je.