Louis Tomlinson

Tri godine nakon raspada benda: Mladom glazbeniku “laknulo” zbog prvog solo albuma

P. N.

FOTO/louist91, Instagram

FOTO/louist91, Instagram

"Fokusiram se na vlastiti identitet u ovom trenutku", kaže pjevač.Bivša zvijezda benda “One Direction” Louis Tomlinson (27) već je izdala svoj prvi singl (“Just Hold On”) od raspada benda prije tri godine. Ali, Tomlinson je tek sada najavio debitantski album. Music News prenosi da je naslov albuma “Walls” te da se mladi pjevač zbog njega osjeća “sretno i ponosno”. Album bi trebao na police u siječnju iduće godine.


“To je olakšanje. Naviknuo sam s bendom imati jedan album godišnje, pa mi je malo trebalo za ovaj. Vrlo sam sretan i ponosan na to gdje sam, ali mi je potpuno olakšanje imati datum i približiti se izdavanju”, kazao je pjevač.


Tomlinson je uzbuđen i zbog turneje, pa je za Hits Radio Live izjavio: “Prošao sam kroz svaki osjećaj, a ovaj sam trenutak čekao jako dugo. Vrlo sam uzbuđen. Spreman”.
Na ovom albumu neće biti puno suradnje s drugim glazbenicima, ali Tomlinson kaže da je surađivao sa Stevom Aoki i Bebe Rexhom. “Fokusiram se na vlastiti identitet u ovom trenutku”, dodaje.


Otkrio je i koji bi savjet dao sam sebi prije započinjanja solo karijere. “Ovo je opći savjet svima koji započinju nešto novo – budite uporni i hrabri i vjerujte svom instinktu. Postoji mnogo mišljenja oko vas, ali morate biti samosvjesni i vjerovati sebi”, otkriva pjevač.