Chloe Goodman

Teška modna nedoumica: Stoji li joj bolje bikini ili monokini?

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramChloe Goodman reality zvijezda i njezin dečko Grant Halla golman engleskog kluba Queens Park Rangersa često zaokupljaju medije. Par se trenutačno odmara na grčkom otoku Mykonos.


Par se u žiži interesa nalazi se ne samo zbog svojih uspješnih karijera, već i zbog Chloinih oblina.  S obzirom na njene obline nije dugo trebalo da se ugriju fotoobjektivi. Ljepotica je naime nemali broj puta ukrasila naslovnice tabloida uz naslov “savršeno tijelo”.


I zaista pregledavajući njene fotografije na društvenim mrežama, teško je za zaključiti stoje li joj bolje jednodijelni kupaći kostimi, bikini ili monokini.  
Ova reality zvijezda postala je poznata pred nekoliko godina kad se emitirala tv emisje ‘Ex On The Beach’, gdje je dogurala do finala.
Nakon emisije karijeru je uspješno nastavila pozirajući kao manekenka, a njene su goluždrave fotografije često krasile i stranice prestižnih modnih časopisa za muškarce. Osobno su je zanimali samo uspješni i bogati muškarci.


Bila je u vezi s nogometašem Jordanom Clarkeom, a počesto su je vezivali i Zayneom Malikom, bivšim članom britanskog ‘boy’ benda One Direction.