Brza reakcija

Teigen odgovorila na prozivke o dekolteu pred kćerkom: “Cuclala je šest mjeseci, ne smeta joj”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Teigen nije stala na jednom odgovoru. Chrissy Teigen je odgovorila hejterima koji su je kritizirali zbog njezine fotke. Fotografija prikazuje Teigen koja sjedi s kćerkicom Lunom (3), a malena se uhvatila mamine roze košulje. Nekima je na društvenim mrežama zapelo za oko da Teigen ima preveliki dekolte koji, prema njihovom mišljenju, nije prikladan u blizini djeteta.


“Na setu s mojom stilisticom”, napisala je Teigen kraj fotke. “Isuse, pokrij se, kćerka ti je tu”, napisao je jedan korisnik na Instagramu. “Cucalal ju je šest mjeseci, ne smeta joj baš”, odgovorila je Teigen i još jednom dokazala da je apsolutna kraljica odgovaranja svima koji imaju nešto protiv. 


Teigen nije stala na jednom odgovoru, pa nakon što je jedan korisnik upitao: “Nosiš li ikada donje rublje?”, i sama odgovorila pitanjem: “Jel’ ti hladno?”.
Supruga Johna Legenda i prošlog je tjedna morala odgovarati dežurnim kritičarima društvenih mreža. Tog je puta razlog kritike bio što je Teigen angažirala kuhare i dadilje koji njoj i suprugu kod kuće pomažu s djecom, Lunom i Milesom (1), prenosi Cosmopolitan.