Ispraznili joj sef

Tamari Ecclestone iz londonskog stana ukraden nakit vrijedan nevjerojatnih 64 milijuna dolara

Hina

Reuters

Reuters

Tabloid piše da su u petak trojica lopova provalila u kuću bogate 35-godišnjakinje koja se nalazi blizu Hyde Parka te sa sobom odnijeli sav nakit iz sefa smještenog u spavaćoj sobiIz londonskog doma Tamare Ecclestone, kćeri bivšega vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, nepoznate su osobe u petak navečer u roku od 50 minuta ukrale nakit vrijedan oko 64 milijuna dolara, objavio je u ponedjeljak časopis The Sun.


Tabloid piše da su u petak trojica lopova provalila u kuću bogate 35-godišnjakinje koja se nalazi blizu Hyde Parka te sa sobom odnijeli sav nakit iz sefa smještenog u spavaćoj sobi.


Tamara Ecclestone nije bila u Velikoj Britaniji kad se dogodila provala jer je otputovala na božićne blagdane, stoji u policijskom izvješću.
Glasnogovornica londonske policije rekla je da zasad ne može potvrditi nikakve konkretne pojedinosti, a na novinarsko pitanje o krađi je odgovorila da su njezini kolege u stambeni objekt u zapadnom Londonu pozvani u petak navečer nedugo nakon 23 sata zbog dojave o provali.


»Raspolažemo podatkom po kojemu je ukraden nakit velike vrijednosti. Istraga je u tijeku«, kazala je.


Iz obitelji Ecclestone nitko nije bio dostupan za komentar.