Najbogatija glazbenica

Tako to izgleda kad Rihanna nosi samo šminku, rublje i štikle. O, da

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramKad se Rihanna razodjene u svoju posljednju kolekciju donjeg rublja Savage X Fenty onda su sve oči uprte u njene senzualne obline.


Rihanna je zaradom daleko prešišala svoje bogate kolegice poput Madonne, Celine Dion i Beyonce i trenutačno je najbogatija glazbenica na svijetu.


Rihanna jednostavno prihvaća i slavi svoje tijelo onakvo kakvo je. Njezino je geslo – svaka je žena lijepa, pa su i njezine kolekcije namijenjene baš svim ženama. 
S tom krilaticom njezin brend “Savage X Fenty”, s kojim je debitirala samo prije godinu dana, zauzeo je visoko mjesto popularnosti.Nejna opsežna kolekcija make-upa Fenty Beauty vrlo je brzo postala novi traženi brend na tržištu.Donje rublje i šminka su dvije stvari koje svaku ženu mogu učiniti poželjnom i lijepom. Na fotografijma na kojima reklamira svoje rublje, Rihanna nema ništa osim rublja, šminke i sandala prestižnog brenda Giusepe Zanottija.


Osim uspješnog poslovnog razdoblja, Rihannu služi sreća i u privatnom životu. Trenutačno se odmara u italiji sa svojim dečkom Hassanom Jameelom (30) i njegovom obitelji.


Par krstari duž talijanske obale luksuznom jahtom, a viđeni su i za vrijeme posjeta u restoranu Lo Scoglio u gradu Neranu nedaleko Napulja, gdje su opušteno uživali u ručku.