Gordon Ramsay

Svjetski kuhar poznat po oštrom jeziku: Objavio fotku odreska iz svog restorana i razočarao javnost

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Jelo je pripremilo osoblje, ali mnogim se korisnicima društvenih mreža ono nije svidjelo.Britanski kuhar Gordon Ramsay poznat je po svom oštrom jeziku kada je riječ o davanju vlastitog mišljenja tuđim jelima. Njegovi komentari u različitim televizijskim emisijama o kuhanju pretvorni su u mnogobrojne “memeove”. Malo tko je zaboravio scenu kada je u jednoj emisiji natjecateljici oko glave stavio kruh pa je sirota žena morala izjaviti da je “idiotski sendvič”. 


Ali, Ramsey je sada okusio kako je to kada vas netko izvrijeđa za hranu koju ste s ponosom prezentirali. Na svom je Twitter profilu objavio kratki video u kojem se hvali pripremom odreska (côte de boeuf) u jednom od njegovih restorana, prenosi LADBible.


Jelo je pripremilo osoblje, ali mnogim se korisnicima društvenih mreža ono nije svidjelo. Dio javnosti je zgrožen, a dio misli da odrezak uopće nije pečen. Netko je čak napisao da bi se bojao pojesti odrezak jer bi mogao “oživjeti”. Naravno, nekim se korisnicima obrok svidio pa su napisali da izgleda fantastično.
“Samo pogledajte côte de boeuf u  Gordon Ramsay Bar and Grillu…. pečen do savršenosti”, napisao je poznati kuhar. 


FOTO/Twitter


FOTO/TwitterOvo nije prvi put da se Ramsey suočio s negodovanjem javnosti zbog svojih vještina u kuhinji. Ranije ove godine, korisnici Twittera su ga “razapeli” zbog objave fotografije “pravog engleskog doručka”. Doručak se sastojao od dva jaja, gljiva, jedne kobasice, rajčice i slanine. Ramsey je uz fotografiju napisao da je riječ o “idealnom načinu pripremanja za let”.


“Slanina nije dovoljno pečena, kobasica nije ravnomjerno pečena, a žumanjci su previše narančasti. 3/10. Zatvorska hrana”, stoji u jednom od komentara, a netko je dodao: “Gordon, a gdje je grah? Crni puding? Konzervirana rajčica? Ovo je loš pokušaj doručka. Za ovo bi te linčovali na sjeveru. Pitaj Jamieja Olivera”. 


FOTO/Twitter


FOTO/Twitter