Rihanna

Svatko može biti preplanuo i seksi: Rihanna predstavila svoju novu liniju šminke

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramOve nijanse su ukusne – poručila Rihanna sa svog Instagrama promovirajući svoju novu liniju šminke Fenty.


Pjevačica koja se za tu priliku zavodljivo rastegla na podu i i poručila kako uz prave tonove svatko može izgledati savršeno osunčano bez obzira gdje se nalazi.

Pjevačica koja osim šminke potpisuje i liniju donjeg rublja Savage x Fenty osim što sama reklamira modele, njezine dizajnirane seksi krpice nose i sasvim obične djevojke u svim veličinama.
Rihanna osim što se dokazala kao umjetnica, uspješna je i drugim poslovima. Primjerice, nakon lansiranja linije donejg rublja, Savage x Fenty, postigla je trenutačni uspjeh 2018. godine, zaradivši više od 100 milijuna dolara u prvih 40 dana.


Njezino se bogatstvo procjenjuje na 260 milijuna dolara.No, zanimljivo je kako se pjevačica, unatoč bogatstvu kojeg je stekla, ponaša vrlo štedljivo i škrto, pa je navodno za vrijeme jedne večere primijetila kako na pladnju nedostaje jedna kamenica što su joj morali nadoknaditi, a u siječnju ove godine pjevačica je podnijela i tužbu protiv svoga oca Ronalda Fentya nakon što je osnovao tvrtku Fenty Entertainment i navodno se ponašao kao njezin agent.