Obiteljski trenutci

Suprug Doris Pinčić objavio fotku iz kuće koju su kupili bez kredita: Kupljena u “zajedničkih osam godina intenzivnog rada”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

U jednom je intervjuu objasnio da je za veliki uspjeh potreban individualni trud te da su on i supruga zajedno vlasnici obiteljske tvrtke.Boris Rogoznica se na svom Instagram profilu pohvalio fotkom iz nove obiteljske kuće. Istu su on i njegova supruga Doris Pinčić, koja je nedavno prestala raditi kao voditeljica na Narodnom radiju, uspjeli kupiti bez kredita o čemu je Rogoznica pričao prošlog mjeseca.


“Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik. Naše kućanstvo ima pet članova, uključujući psa kojeg svaki dan nekoliko puta vodim u šetnju oko zgrade. Već samo zbog toga bit će olakotno imati kuću s dvorištem, pogotovo zbog puno više prostora, dodatne sobe u kojoj mogu napraviti kućni studio i imati svoj kutak, kao i velike kuhinje u kojoj ćemo snimati Doris za potrebe njezinih emisija i sponzoriranih objava na Instagramu. Imat ćemo i svoj vrt od 130 “kvadrata”, gdje ćemo saditi svoje povrće i voće”, izjavio je tada za Slobodnu Dalmaciju. 


U istom je intervjuu objasnio da je za veliki uspjeh potreban individualni trud te da su on i supruga zajedno vlasnici obiteljske tvrtke. U istoj su zaposleni da bi “sami sebi plaćali staž, poreze i doprinose te izdavali račune za svoje glazbene i voditeljske usluge”, izjavio je Rogoznica.
“Ponedjeljak ujutro 08h, a ja pijem kavu sa svojom ženom”, napisao je uz fotku iz njihove nove prostrane kuhinje. “Nevjerojatno”, dodao je u oznakama ispod objave. Uslijedili su brojni “lajkovi” i komentari na obiteljsku fotku. 


“Ajmeeeee divna kuhinja, divni vi. Uživajte, zaslužili ste”, komentirala je glumica Marijana Mikulić, a nisu izostali niti epiteti na račun lijepe i velike kuhinje kao niti čestitke na novoj kući sretne obitelji.