Seks skandal

Srpska influencerica mjesecima varala sina hrvatskog tajkuna. On na kraju podivljao

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramNeodlučna srpska ljepotica i influencerica, Zorana Jovanović, ljubila je dvojicu istovremeno, pa joj se obilo o glavu, pišu srpski mediji.


Nezgoda više je što je u priču upleten Mateo, sin hrvatskog tajkuna Marijana Šarića vlasnika Europatradea. Zorana je Matea navodno mjesecima varala s prezgodnim bosanskim tenisačem Damirom Džumhurom.


Prema pisanju srpskih medija 29-godišnja influencerica vezu je gotovo istodobno započela s obojicom.
Kako su Mateo i Damir imali različita društva i svjetove, neodlučna Zorana odlučila je, barem na neko vrijeme, imati ih obojicu. Mislila je kako su dovoljno udaljeni i da je nitko neće razotkriti.Damiru je spomenula kako postoji jedan muškarac u njenom životu, ali njemu to nije smetalo za početak njihovog druženja. Ipak, tenisač je ljubavnu zavrzlamu znao riješiti, pa se pobrinuo da istina zaobilazno, ali sigurno, stigne do njegovog suparnika.


Ljubavni trokut naravno bio je odmah raskinut, a konačni dokaz i kraj uslijedio je nakon što je Mateo dobio i prepisku između Zorane i Damira.


Povijeđen i uvrijeđen Mateo odlučio je staviti točku na “i” te je pozvao Zoranu i nakon što je izvrijeđao potjerao iz Zagreba s prijetnjom da se više ne pojavljuje u Zagrebu jer da će “joj napraviti pakao od života!”.