Lidija Vukičević

Srpska glumica i u šestom desetljeću izgleda kao djevojka: Nisam tip za brak

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramSrpska glumica Lidije Vukičević i u svojoj 56 godini izgleda poput djevojčice. Njeno tijelo gotovo je nepromjenjeno, a i crte lica, pa čak i frizura, na njoj je sve isto kao i  kad je glumila kućnu pomočnicu u popularnoj seriji “Kazalište u kući”.


Gledatelji koji se Lidije sjećaju iz tih dana doista neće pronaći veliku razliku. Glumica tvrdi da svoj izgleda zahvaljuje isključivo genetici i stalnoj njezi, te odbacuje sve insinuacije o bilo kakvom pa i najmanjem estetskom zahvatu na svom tijelu. 


Glumica u nedavim izjavama za srpsku televiziju tvrdi kako bi se sve to primjećivalo te da ne bi imala “ovako prirodno rastegnuti osmjeh”, no, ipak, njena usta djeluju malo napućenije, a lice sasvim zaglađeno.
Kako god Glumica Lidija Vukičević kao 56-godinjakinja izgleda sjajno i svatko bi joj skinuo barem deset godina manje.To je možda i jedan od razloga zbog kojeg je Lidija nedavno izjavila kako se je, kad su muškarci u pitanju, “zadaržala na onima od 41 do 45”. Glumica je prošle godine prekinula s bivšim dečkom slikarom i odnedavno jeu novoj ljubavnoj vezi sa mlađim muškarcem kojeg je upoznala krajem prošle godine u avionu. Tim je povodom za srpske medije glumica je izjavila:

– Pa, vidite, ovako razmišljam… Ako izađem s nekim klincem od 29, 30 godina, svi će reći “Pogledaj je, majke ti!”. Nije da me tangira što se govori, ali ja imam sinove, a njihovo mišljenje me i te kako tangira. A, ako izađem sa nekim ko ima 60 ili 65 godina, onda će reći “izašla s djedicom punim love”. Zadaržala sam se na onima od 41 do 45! Molim lijepo!Ipak, koliko god brine o svojim sinovima Aleksandru i Davidu, glumica je kazala kako joj je mišljenje sinova važno, ali ne presudno. Ona je njima sve pružila, ali njena sreća je ipak  njena stvar.


S novi dečkom provodi romatične trenutka i otkriva kako ne vjeruje u brak: – Lijepo mi je, to traje već neko vrijeme. Provodim sadržajno vrijeme s njim, a volim i čekanja i romantiku. Ne godi mi biti stalno s voljenom osobom, nisam od onih žena kojima muškarac mora biti na raspolaganju 24 sata. To me guši, nisam tip za brak. Verujem da se u takvoj vezi gube strasti i emocije. Odgovara mi da budemo odvojeni, ali kad smo zajedno, onda smo neprestano zajedno i jako mi je lepo – objasnila je atraktivna glumica.