Sonja & the City

Sonja Kovač u must-have dizajnerskim cipelama: ‘Time Square je prekrasan po noći’

P. N.

FOTO/xoxosonjakovac Instagram

FOTO/xoxosonjakovac Instagram

Njezine najnovije objave iz New Yorka svjedoče i popularnosti cipela brenda Bottega Veneta, koje se sviđaju mnogim trendsetericama i modnim ovisnicama.Modna blogerica i influencerica Sonja Kovač ovih dana se nalazi u New Yorku gdje traje popularni Tjedan mode. Kovač dašak svog izleta u “Veliku jabuku” donosi na Instagram gdje pokazuje odabrane kombinacije za modne revije. 


Nedavno je snimila i video u kojem je pokazala pet trendi jesenskih kombinacija pa je tako pokazala koji će komadi odjeće biti apsolutni trend. Mogli smo tako vidjeti kombinacije uz hlače visokog struka koje se već drugu sezonu nameću kao must-have. Kovač je pokazala i da se široki model traperica može uskladiti uz klasičnu vestu, ali i da su ukosnice apsolutne vladarice kada je riječ o dodatcima za kosu. 


Njezine najnovije objave iz New Yorka svjedoče i popularnosti cipela brenda Bottega Veneta, koje se sviđaju mnogim trendsetericama i modnim ovisnicama. “Prošle večeri, okružena gradskim svijetlima dok nosim svoje nove Bottega Veneta cipele. Time Square je prekrasan po noći, slažete li se?”, napisala je influencerica uz fotku.
Cipele koje na mrežnim stranicama Bottega Venete stoje više od četiri i pol tisuće kuna (620 eura) kombinirala je na uske hlače visokog struka modernog životinjskog uzorka. Njezina je vitka linija došla do izražaja zbog crnog, uskog i maštovitog topića, a sve je zaokružila raspuštenom kosom i malenom smeđom torbicom s potpisom brenda Marcella Boulevard. Fotografija je prikupila mnoštvo lajkova i komentara punih pohvale na njezin izgled i modnu kombinaciju, a netko je napisao i: “Sonja & the City”.