Zabrana pristupa

Šokantne optužbe: Nick tvrdi da njegov mlađi brat “gaji namjere o ubojstvu njegove trudne supruge i nerođenog djeteta”

P. N.

FOTO/Nick & Aaron Carter/Instagram

FOTO/Nick & Aaron Carter/Instagram

Aaron Carter kaže da je "zapanjen otpužbama", ali i da mu je pokojni Michael Jackson rekao da će se to dogoditiNick Carter (39) iz benda Backstreet Boys kaže da su on i njegova sestra ostvarili zahtjev za zabranom pristupa protiv njihovog brata Aarona Cartera (31). Nick tvrdi da je Aaron priznao da “gaji namjere ubijanja njegove trudne supruge i njihova nerođenog djeteta”, prenosi Page Six. 


“Nakon pažljivog razmišljanja, moja sestra Angel i ja žalimo što smo prisiljeni tražiti zabranu pristupa protiv našeg brata Aarona. U svjetlu Aaronovog alarmantnog ponašanja i njegovog nedavnog priznanja da gaji misli i namjere o ubojstvu moje trudne supruge i nerođenog djeteta, nemamo drugog izbora nego iskoristiti svaku moguću mjeru kojom možemo zaštititi sebe i naše obitelji. Volimo našeg brata i nadamo se da će dobiti prikladan tretman koji mu je potreban prije nego naškodi sebi ili nekome drugome”, napisao je Nick na svom Twitter profilu.


Aaron odbacuje optužbe


Prema privremenoj zabrani pristupa, Aaron se mora držati na udaljenosti od minimalno trideset metara od Nicka, Nickove supruge Lauren Kitt, njihove djece, ostalih članova obitelji te njihove rezidencije u Las Vegasu, piše TMZ koji je došao u posjed pismene zabrane. 
Aaron je odbacio tvrdnje koje navodi njegov brat. “Zapanjen sam optužbama koje su izrečene protiv mene i ne želim nikoga ozlijediti, posebice ne svoju obitelj”, objavio je Aaron na svom Twitter profilu. 


“Michael Jackson mi je rekao da će se ovo dogoditi”


Njegova je obitelj zabrinuta za njegovo mentalno stanje, a Aaron je preko Twittera objavljivao mnoge poruke vezane za činjenicu da je njegova obitelj podnijela zahtjev za zabranom pristupa. 


“Bit ću dobro bez njih. Trebaju me ostaviti na miru. Michael Jackson mi je rekao da će se ovo dogoditi i bio je u pravu”,  napisao je. 


Također je podijelio isječak iz reality emisije “House of Carters” koja prikazuje svađu između dvojice braće. “Ostavite me na miru. Do kraja mog života. Preklinjem vas. Molim vas. Nisam vas ni vidio, a Nick, ti si me zlostavljao cijeli moj život. I mučio me dok sam bio dijete. I to svi znaju. Javno je! A sada se bojiš istine”, objavio je u drugom tweetu. 


Aaron je tvrdio i da su policajci posjetili njegov dom osam puta u dva tjedna, da bi provjerili njegovo mentalno zdravlje. Njegov je odvjetnik još ranije za Page Six izjavio: “Aaron poštuje zakon i nastavlja surađivati s predstavnicima zakona. Dogodilo se više provjera i nikada niti jedna nije rezultirala nikakvom akcijom”.