Kim i Paris

Snimale spot i zabavljale se: ‘Ne mogu prestati gledati u stražnjicu svoje najbolje frendice’

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Nasljednica "Hilton" hotela i pjevačica Paris, za snimanje spota je pozvala nekadašnju najbolju frendicu.Jednom davno, Kim Kardashian je radila za Paris Hilton. Bila je njezina asistentica i organizirala joj je ormare.


Kim Kardashian je u međuvremenu postala jedna od najpopularnijih starleta na svijetu. Obiteljska emisija „Keeping Up With The Kardashians“ krenula je sa šesnaestom epizodom, Kim je stvorila kozmetičko carstvo, a svaki njezin „selfie“ na Instagramu vrijedi na tisuće dolara.


S druge strane, Paris Hilton snima spot za pjesmu čija će glavna tema biti – stražnjice. Pjesma tako nosi naslov “Best Friend’s Ass”, što je prilično samoobjašnjavajuće.
Kim je viđena u hollywoodskom klubu na setu snimanja tog spota s Dmitirijem Vegasom i Like Mikeom.


Cosmopolitan javlja da je na setu bilo mnoštvo zmija, polugolih frajera i imitatorica Britney Spears u kostimu pjevačice iz njezinog popularnog hita “I’m a Slave 4 U”.


Od nedavno ponovno najbolje frendice, snimile su “backstage” video sa snimanja za novi, a obje su nosile sivu haljinu prepunu šljokica.  


Hilton je video objavila na svom Instagram profilu uz opis: “Tajni projekt s Kim Kardashian. Ne mogu prestati gledati u stražnjicu svoje najbolje frendice”.