Ecija Ojdanić

Smije se i ljubi sa Slavkom Sobinom, ali, priznaje, najbolji TV ljubavnik je Riječanin Alen Liverić

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram“Ovo sam ulovljena kako se privatno smijem na probi prije snimanja scene. Jer, moj najveći, odnosno jedini problem je dok snimam sa Slavkom Sobinom kako se suzdržati a da ne prasnem od smijeha. Što ću, kad je neodoljiv i zabavan.


A tko se smije, a tko se voli, tko se tuče i voli, tko se tuče i ne voli, i čija majka crnu vunu prede… pratite u novoj seriji Nove TV – napisala je komentar glumica Ecija Ojdanić na svom Instagram profilu pored fotografije gdje se pokušava suzdržati od smijeha dok uvježbava poljubac sa seksepilnim kolegom Slavkom.


foto: Instagram


foto: Instagram

Ipak ovog je ljeta Ecija priznala kako je njezin omiljeni filmski i TV ljubavnik 52-godišnji Riječanin Alen Liverić.


Glumica koja je ovog ljeta “krstarila” Jadranom naletjela je i na kolegu Liverića, te nije odoljela podijeliti fotografiju na svom Instagramu uz javno priznanje:


– Moj (omiljeni) filmski i TV ljubavnik, a sad “samo” prijateljski susret nakon puno vremena!Eciju koja je u novoj seriji nositeljica jedne od glavnih uloga, često zapadnu uloge ljubavnice.  


Atraktivna glumica ovog je ljeta proslavila 45 godina, ali  izgleda senzacionalnalnije nego ikada, pa i nije nikakvo čudo što privlači takve uloge i dobiva zgodne partnere.


Ipak njezina jedina stvarna ljubav je njezin suprug, redatelj Robert Orhel, a par je ove godine u lipnju proslavio i okruglu desetu godišnjicu sretnog bračnog života.