Kao da ne stari

Slavna pjevačica oduševila koncertom u Beču. A tek su joj 73 godine

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramOtkako je 1963. godine stala pod svjetla pozornice, Cherin se sjaj nije ugasio, ona i danas kao 73-godišnjakinja istim ritmom podiže adrenalin na svojim koncertima. 


Pjevačica je u ponedjeljak nastupila u bečkom Stadthalle u sklopu svoje svjetske turneje »Here We Go Again« i još jednom pokazala kako je unatoč godinama zapravo nepoderiva djevojčica kako duhom tako i tijelom.


Cher je jednako zanosna kao na početku karijere, utegnuta skakala i plesala po pozornici, a njeni su obožavatelji mogli uživati u majstorski pripremljenom showu kakav samo Cher zna prirediti.
Već prema očekivanom scenariju koncert je obilovao ekscentričnim prizorima u kojima je Cher mijenjala svoje outfite. Pjevačica je pažljivo birala outfite i sve ih uskladila s bojom kose, a naravno i scena s plesačima začas bi se preobrazila u novi prizor.


Nadahnuto burleskom, indijskim folklorom i fatalnim zavođenjem, Char je jednostavno u svakom izgledala savršeno, a šljokice, svjetla, rotirajući reflektori, vižljaste plesačice samo su pratili ovaj vrhunski show i doživljaj.Cher je sa stisnutim srebrnim mikrofonom u ruci i pogledom prema publici slobodnom rukom pokazala koliko joj znači svaki njezin obožavatelj koji se tog časa našao u publici.


Here Here Go Go Again Tour je njena sedma koncertna turneja, u znak potpore njenom 26. studijskom albumu Dancing Queen.


foto: Instagram


foto: InstagramI baš tako su i njezini pratitelji dijeleći brojne postove na svojim isntagram profilima opisali ovu ikonu: »Samo je jedna kraljica!«


Turneja Here We Go Again započela je u rujnu 2018., a zaključit će se 19. prosinca 2019. godine u Velikoj Britaniji.