Vječni dječak

Simon Le Bon ima 10-ak kilograma više ali obožavateljice se slažu da još ima “onaj pogled”

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramDok su njegove djevojke, supruga Yasmine Le Bon (54) i kći na turneji na Fashion Weeku u Europi, frontman popularne glazbene skupine Duran Duran ovog je vikenda zabavljao je publiku na KAABOO Festivalu na Kajmanskim otocima.


Divlji dječak, Simon Le Bon, seks simbol iz 80-tih kad su hitovi grupe zauzimali vrhove glazbenih ljestivica, bio je neodoljiv ženskoj populaciji, ali i danas unatoč višku kilograma Simon još uvijek ima »onaj pogled«.


Sex simbol nije se libio ni pokazati promjene koje su mu donijele godine. U trenucima opuštanja otišao je na plažu nimalo zabrinut za paprazzo poglede i fotografiranje.


U šarenim bermudama Simon je zaplivao i pokazao svoje tijelo koje je nekad s istim ponosom pokazivao ali bitno utegnutije.
Otac troje djece, ove je godine u listopadu navršio okruglih 60 godina, a njegovim fanovima ne smetaju ni godine ni višak kilograma. Durana Durana i danas oduševljava svoje fanove.


Ni višak kilograma karizmatičnog pjevača nije omelo da pobudi zanimanje kod obožavateljica. Na stageu je pjevač višak kilograma vješto prikrio majicom sa šaljivo dvoznačnom porukom: »Divlji dječak se još uvijek uvija«, ali na plaži je ostao »razgolićen«.