Činilo se nemoguće

Shvatila je da je previše kad joj je pukla WC školjka: Jessica Simpson uspjela smršaviti 45 kilograma

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram“Jako sam ponosna što se ponovno osjećam zadovoljno u svojoj koži. Činilo se je nemoguće, ali ja sam odabrala naporan rad i ustrajala” – napisala je pjevačica Jessica Simpson uz fotografiju na svom Instagramu na kojoj pozira u crnoj stegnutoj haljini u struku.


Pjevačica, glumica i dizajnerica je fotografijom zapravo obznanila da je izašla iz svoje »očajničke« faze i da je ponovno “u sedlu”.

U trećoj je trudnoći imala je problema s otečenim stopalima i nogama, mučili su ju nesanica i anksioznost, a sve se na kraju ogledalo u višku kilograma.


Jessica se nakon treće trudnoće jako udebljala, u jednom je trenutku je težila čak 110 kilograma, a kad je sjela na wc školjku – keramika je jednostavno pukla od njezine mase. Očajna pjevačica shvatila je da mora nešto poduzeti i da su stvari izmakle kontroli. Napornim vježbanjem pod liječničkim nadzorom, Jessica je skinula u šest mjeseci 45 kilograma i ponovo se osjeća privlačno i seksi.


foto: Instagram


foto: InstagramUz strogi plan prehrane svakodnevno je vježbala, a morala je izbrojati i 14 tisuća koraka dnevno.


Jessica se za vrijeme dijete pridržavla pravila da ne jede ugljikohidrate te da sve pravilno rasporedi u tri obroka i dva međuobroka. Spavanje je također bilo obavezno, barem 7 sati dnevno.


Danas Jessica na svojih 1,61 centimetar visine ima 65 kilograma koji joj savršeno pristaju.


Ova platinasta 39-godišnjakinja s drugim suprugom, bivšim NFL igračem Ericom Johnsonom ima troje djece: kći Maxwell (7) i sina Acea (6), a kćer Birdie Mae rodila je prije pola godine.