Problemi pjevačice

Shakira pati na turnejama: “Preteško mi je kada ne vidim svoju djecu i po mjesec dana”

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

- Ponekad je jako teško kada ne vidim svoje sinove po mjesec dana ili više. To je stvarno užasno, ali zato puno vremena provodimo u komunikaciji preko FaceTimea pa to barem malo pomaže, istaknula je popularna pjevačica.Da život pjevača i glumaca i nije toliko bajan, dokazuje i pjevačica Shakira koja je nedavno izjavila kako zbog svojeg prenatrpanog rasporeda zbog turneja i snimanja albuma, ponekad ne vidi svoju djecu i po mjesec dana, objavljuje MSN. Dvojica sinova, koje je dobila u vezi s nogometašem Barcelone Gerardom Piqueom, stari su tek šest i četiri godine.


– Ponekad je jako teško kada ne vidim svoje sinove po mjesec dana ili više. To je stvarno užasno, ali zato puno vremena provodimo u komunikaciji preko FaceTimea pa to barem malo pomaže, istaknula je popularna pjevačica.


Shakira zato naglašava kako je zahvalna što joj 32-godišnji partner i otac dječaka puno pomaže i što joj je velika podrška u razvijanju njezine karijere.
– Nemamo dogovorene zadatke koje radim ja ili koje radi on, nego smo oboje jednako uključeni u roditeljstvo te uvijek težimo biti što bolji našim sinovima. Veliku pomoć imamo i od naših obitelji, zahvalna je popularna Kolumbijka.


Već je više puta isticala tijekom svojih intervjua kako je oduševljena gledati svoju djecu kako rastu, ali i kako su tu uvijek prisutni novi izazovi, ali i problemi kao što je ovaj s prenatrpanim rasporedom.