Vatreni branič

Sestre Joška Gvardiola objavile dirljive slavljeničke fotografije: “Naš ponos”

Portal Novi list

Foto Reuters; Screenshot Instagram Lorena Gvardiol

Foto Reuters; Screenshot Instagram Lorena Gvardiol

Lorena i Franka Gvardiol podijelile su djelić atmosfere tijekom slavlja Vatrenih zbog prolaska u osminu finala Svjetskog prvenstvaHrvatskog reprezentativnog braniča Joška Gvardiola na tribinama u Kataru tijekom utakmice s Belgijom podržavala je cijela obitelj. Uz roditelje, podršku su mu dale i njegove sestre Lorena i Franka.


Njih dvije na Instagramu su podijelile djelić atmosfere tijekom slavlja Vatrenih zbog prolaska u osminu finala, gdje ih u ponedjeljak čeka Japan.


“Naš ponos”, napisale su Joškove sestre, koje su nakon utakmice na svom Instagram Storyju podijelile Gvardiolovu fotografiju.

Franka Gvardiol podijelila je i dirljiv trenutak kad je Joško došao do njih i zagrlio svoju mamu Sanju nakon utakmice.


Joško Gvardiol, s 20 godina, najmlađi je brat, obje sestre starije su od njega. Lorena ima 23 godine, a Franka ima 30.Njegova sestra Lorena rado na Instagramu dijeli fotografije s bratom na kojima poziraju nasmiješeni i zagrljeni.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Lorena Gvardiol । 25ʏ (@lorena_gvardiol)Joško Gvardiol ranije je detaljno govorio o tome koliko mu znači obitelj, ali i koliko mu nedostaju otkad je nogomet počeo igrati u inozemstvu. Trenutno igra za Red Bull Leipzig u njemačkoj Bundesligi.


Svoje roditelje odlučio je počastiti kućom i tako im zahvaliti na svemu.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Lorena Gvardiol । 25ʏ (@lorena_gvardiol)“Jesam, počastio sam ih. Oni su se sa sestrama dogovorili što im se sviđa. U okolici Zagreba, na putu prema Samoboru”, otkrio je tom prilikom Gvardiol, prenosi Večernji.


Ovaj skromni i dečko sa zagrebačkih Srednjaka često je na utakmice putovao tramvajem. Nerijetko je, piše Večernji, znao otići i do Dolca nakon treninga, praviti ocu društvo u ribarnici.