Daria Radionova

Ruska influencerica “prekrila” svojeg Lamborghinija s dva milijuna Swarovski kristala

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramRekli bi Talijani: žene i motori, radost i tuga! Za ovu talijansku uzrečicu, možda ne baš u njenom izvornom značenju već u ruskom prijevodu, pravi je primijer ruska Instagram zvijezda Daria Radionova, koja je pokrila svoj Lamborghini Aventador, vrijedan 270.000 funti s dva milijuna Swarovski kristala.


Crni super automobil, koji je prije svojih izmjena imao maksimalnu brzinu od 217 km / h, »ukrasila« je jedna londonska tvrtka prije nego što je Daria Radionova pokazala automobil javnosti.


Gospođa Radionova inače voli ukrašavati svoje automobile Swarovski kristalima, što je već prethodno učinila i sa svoja dva prethodna automobila – Lamborghinijem Huracanom i Mercedesom CLS.


Ostaje samo tehničko pitanje hoće li novi ukrasi na karoseriji umanjiti fascinantne performanse ove automobilske zvijeri. Nova težina zbog nadodanih kristalića mogla bi ometati protok zraka preko karoserije automobila što bi ga moglo usporiti.


Iz tvrtke koja je postavljala ukrase »Cars in Cloaks« kometirali su: “Da je Bruce Wayne djevojka, to bi bio njegov auto.”


Prema News.com.au tim je proveo 700 sati tijekom postavljanja kristalića u razdoblju od dva mjeseca .