Splitska pjevačica

Rozga taji da je zaljubljena. Je li srpski tenisač zaista njen novi izabranik

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramSrpski mediji bruje o novoj vezi Jelen Rozge s deset godina mlađim dečkom.


Nigdje ne navode njihova imena zajedno, ali brojne detalji ukazuju kako je pjevačica zapravo već odavna s njim u vezi. Je li Jelena konačno spremna za javnu objavu, s obzirom da se omča sve eksplicitnijeg nagađanja sve više steže.


Prisjetimo se gorkog iskustva koje je pjevačica imala nakon ljubavne veze s poznatim čelisiom Stjepanom Hauserom. Nakon raskida željela je biti sama, ali na njeno iznenađenje čini se kako je već nakon nekoliko mjeseci krenula u novu vezu.
Novi dečko za kojeg se pretpostavlja da je srpski tenisač Filip Krajinović (27), Jelena je upoznala na jednom partyju gdje su oboje odmah zaiskrili. Prema izvoru kojeg navodi “Alo” pjevačicu su prijatelji nagovorili da pristane izaći s njime na večeru.


Par nije zabrinut za desetogodišnju razlika u godinama, ali kako oboje žive u različitim državama i zaokupljeni su svojom karijerom, veza zahtjeva i malo žrtve. Ipak Filip je toliko lud za Jelenom da svaki trenutak provode zajedno. Jedini Jelenin uvijet bio je da se sačuva privatnost te da za njihovu vezu barem zasad znaju samo najbliži prijatelji.