Ljepotica u crnom

Rozga objavila provokativniju fotku na Instagramu: ‘Lijepa si i zgodna i kad si pristojno odjevena’

P. N.

FOTO/Jelena Rozga, Instagram

FOTO/Jelena Rozga, Instagram

Nisu svi bili oduševljeni ovim Rozginim izdanjem.Našu smo pjevačicu Jelenu Rozgu navikli gledati u elegantnim modnim kombinacijama. Na svojim društvenim mrežama gotovo uvijek objavljuje fotografije besprijekornog stila, a sada se obožavateljima predstavila u izdanju u kakvom je ne vidimo često.


Rozga je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj je odjevena u crni grudnjak te kožne hlače, dok joj crna kožna jakna ležerno pada na rukama. S obzirom na to da Rozga ne pripada skupini naših estradnjaka koji objavljuju golišave fotke, čak je i ovo malo kože što je pokazala, odjeknulo među njezinim obožavateljima. 


Objavljena fotka nije nova, već je nastala 2016. godine tijekom snimanja za njezin posljednji album naziva “Moderna žena”. Njezini obožavatelji nisu skrivali oduševljenje zanosnom plavušom pa se tako u komentarima moglo pročitati: “Zgodna Jelena”, “Ekstra”, “Pobjeda života” i Top-topova. Kraljice.”
No, nisu svi bili oduševljeni ovim Rozginim izdanjem. Njezina nesvakidašnja fotka na Instagramu, kod nekih je izazvala negodovanje. “Obožavam tvoj glas. U svijetu nema bolje pjevačice od tebe, ali smatram da ti ovakve slike nisu potrebne. Lijepa si i zgodna i kad si pristojno odjevena”, stoji u jednom od komentara.


FOTO/Jelena Rozga, Instagram


FOTO/Jelena Rozga, Instagram