Mini Ronaldo

Ronaldov 9-godišnji sin u tek dva dana prikupio više od milijun pratitelja na Instagramu

P. N.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Među komentarima koji su mu poželjeli dobrodošlicu u svijet Instagrama, pronašao se i jedan njegova oCristiano Ronaldo Junior (9), najstariji sin nogometaša Cristiana Ronalda, otvorio je svoj profil na Instagramu. Junior je u svega dva dana od otvaranja profila prikupio 1.1 milijun pratitelja, što ne čudi obzirom da ih njegov otac broji 205. U milijunima.


Junior je za svoju prvu objavu na ovoj popularnoj mreži odabrao video u kojemu se predstavio svojim pratiteljima.  “Bok, ljudi. Ovo je moj novi Instagram profil. Nadam se da ćete uživati. Pazite prije nego što se jednostavno prebacite na ostala tri jezika“, kazao je uz osmijeh u kameru.


Mnogi su se oduševili videom jer se Junior predstavio na čak četiri jezika – engleskom, španjolskom, talijanskom i portugalskom.
Među komentarima koji su mu poželjeli dobrodošlicu u svijet Instagrama, pronašao se i jedan njegova oca. Nogometaš je ispod objave svog sina ostavio jednostavan emoji “puse”, što je više od pedeset tisuća ljudi označilo sa “sviđa mi se”.


Junior je u međuvremenu objavio još dvije fotke. Na jednoj je s tatom, sestrom i braćom u kadi uz ogroman smiješak svih članova obitelji, a njegova je druga objava posvećena Georgini Rodriguez.


Fotka je uhvaćena tijekom milanskog Tjedna mode na kojemu djevojka Cristiana Ronalda pozira u bijelom odijelu, dok je Ronaldo Junior odjeven u isprane traperice, crnu majicu i crni sako. Od nakita je kombinirao poveći lančić, dok se Georgina odlučila za statement naušnice.


Junior za sada na Instagramu prati tek nekoliko profila – Cristiana Ronalda, Georginu Rodriguez, baku Mariu Dolores Aveiro, Miguela Paixãoa te nogometni klub Juventus.