Otok dobrih ljudi

IMA SE, MOŽE SE Evo kako se Robbie Williams planira opustiti od “najčudnije godine”

Portal Novi list

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

"Razmišljao sam o tome da sakupim sve dobre ljude i kupim golemi otok"Robbie Williams trebao bi kupiti otok, gdje bi on i pomno izabrano društvo mogli ispratiti 2020. godinu. Usred “najčudnije godine na planeti”, Robbie je u potrazi za predahom od propasti i mraka pa razmišlja o kupovini otoka.


Smatra da je jedini način da se prođe kroz ova izazovna vremena okupiti gomilu “dobrih ljudi” i povući se na Williamsov privatni otok.


“Razmišljao sam o tome da sakupim sve dobre ljude i kupim golemi otok i imam” Otok dobrih ljudi”, prenosi Mirror.  “2020. je, čini se, najčudnija godina na planeti – zastrašujuće stvari se događaju. Ne zahtijevam normalnost, sigurnost bi bila dobra, normalnost je precijenjena.”
Također, rečeno je da planira pretvoriti otok u bazu za promatranje NLO-a. Trenutno se Robbie  nalazi u karanteni u LA-u zbog koronavirusa sa suprugom Aydom Field i djecom Theodorom, Charltonom, Colette i Beau.


Dodao je da snima nove pjesme dok su on i obitelj zatvoreni, a u pripremi je i duet s reperom kojega nije imenovao. Iako je zahvalan što je toliko vremena provodio s Aydom i djecom, kazao je kako je pretrpio određenu razinu tjeskobe zbog posla koji mu je nedostajao tijekom karantene.