Slavimo raznolikost

Rihanna oduševila obožavatelje novom kolekcijom: “Ajme, pa ta lutka izgleda baš poput mene”

Portal Novilist.hr

FOTO/Rihanna Instagram

FOTO/Rihanna Instagram

Mnogi su se uključili s pohvalama što je pjevačica i poduzetnica prilikom izlaganja linije uzela u obzir baš sve oblike i veličine ženskih tijela.Prateći poteze brendova kao što je Nike, Rihanna je za svoju luksuznu modnu liniju „Fenty“ odabrala lutke svih veličina za njezinu njujoršku trgovinu.


Trgovina će biti otvorena do kraja mjeseca, a topići i svilene haljine su izložene na lutkama različitih veličina. Pored tradicionalnih standardiziranih lutki, do onih s više oblina, obožavatelji na društvenim mrežama nisu krili oduševljenje.


„Ova lutka ima tijelo poput mene!“ i „Mislim da izgledam poput lutke za ‘Fenty’?“, pisali su korisnici na Twitteru, prenosi Page Six.
Mnogi su se uključili s pohvalama što je pjevačica i poduzetnica prilikom izlaganja linije uzela u obzir baš sve oblike i veličine ženskih tijela.


„Činjenica da vidim lutku koja izgleda poput mene je genijalna. Uvijek sam mislila da je moje tijelo pogrešno dok sam odrastala jer nikad nisam vidjela primjer koji izgleda kao ja. Hvala ti ‘Fenty’. Hvala ti, Rihanna“, napisala je korisnica.Rihanna je već otprije poznata po tome što slavi raznolikost i istu uključuje u različite poslovne poduhvate. Njezina linija „Fenty Beauty“, 2017. godine je plasirala liniju pudera s nevjerojatnih četrdeset nijansi.Kozmetička je linija ubrzo postala toliko popularna, da je omiljena RiRi postala najbogatija glazbenica na svijetu, prenosi Page Six.


Njezina linija donjeg rublja „Savage x Fenty“ nudi dodatne veličine koje mnogi brendovi ne nude. Tako se kod nje može pronaći grudnjak s košaricama veličine 46DDD ili gaćice veličine 3X.


„Fenty“ linija odjeće nastavlja tradiciju – veličine robe variraju od XS-a do XXXL-a, a Rihanna svoj pristup prema različitosti, unosi i u svijet luksuzne mode, pružajući fantastičan primjer i šaljući odličnu poruku.