Izvadio sve dokumente

Rene Bitorajac ponovno objavio fotke iz mladosti: “Ozbiljno sam nezgodan”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Na fotki je priložio osobne dokumente.Glumac i voditelj Rene Bitorajac na svom Instagram profilu redovito objavljuje vlastite fotke iz mladosti. Jednom je prilikom objavio staru crno bijelu fotografiju kraj koje je napisao: “Izgleda ko fotka iz 19. stoljeća ali je zapravo snimljena 1984. u doba željezne zavjese na Hvaru!”.


Oznake kraj fotografije su otkrile da ista potječe sa snimanja filma “Tajna starog tavana”, a komentari i “lajkovi” nisu izostali.


Ništa manje komentara nije dobila ni njegova posljednja fotka na kojoj je priložio svoje osobne dokumente. Našle su se tu putovnice i vozačke dozvole koje su obožavateljima dale uvid u pravu vremensku crtu glumčeva života.
“Evo stare putovnice, osobna i vozačka… Pa kak da žalim za vremenima prije? Ozbiljno sam nezgodan”, napisao je Bitorajac. Dodao je i nekoliko oznaka, uključujući i svoju poznatu #isomiki. Fotka je prikupila više od osam tisuća “lajkova” i mnoštvo komentara. 


“Isprva gledam…Duško Lokin, ali onda vidim..da da…. Goran Karan… Lep ko’ greh!”, “Faca si nemoj zafrkavat” i “Neugodan ko prelaz iz druge smjene radne nedjelje u prvu smjenu u ponedjeljak”, samo su neki od njih.