Slavlje Sergija Ramosa

RASKOŠNI PIR U SEVILLI Oženio se slavni nogometaš Reala: Nogometne zvijezde stigle na vjenčanje godine

P. N.

Reuters

ReutersSlavni nogometaš Real Madrida Sergio Ramos oženio je svoju dugogodišnju partnericu, TV voditeljicu Pilar Rubio, s kojom ima tri sina, a raskošni pir španjolski mediji već su prozvali vjenčanjem godine, piše Jutarnji.


Na slavlje su pozvali više od 500 gostiju iz svijeta sporta i showbiza. Među je njima i hrvatski nogometni junaci Luka Modrić sa suprugom Vanjom te Mateo Kovačić i supruga Izabel.


Ceremonija se održava u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu, a pjevat će im Niña Pastori, slavna izvođačica flamenca.
Na vjenčanje je pozvao sve suigrače iz Reala i Španjolske, a novinari i obožavatelji par će moći vidjeti samo prilikom dolaska na farmu, a tada započinje velika privatna zabava.Lijepa mladenka se odlučila za bijelu vjenčanicu i – crni buket.


Stigao je i bivši nogometaš David Beckham sa suprugom Victorijom, a nedostajao Ronaldo, koji je sa Ramosom u istom klubu igrao čak devet godina. Naime, Ramos ga nije niti pozvao, a mediji špekuliraju da je dvojac zahladio odnose nakon što je Portugalac odlučio napustiti Real i prijeći u Juventus.


Na vjenčanju su među ostalim bili i Zinedine Zidane te brazilske nogometne ikone Ronaldo i Roberto Carlos.


Na vjenčanju je nedostajao i Iker Casillas, no s vrlo opravdanim razlogom. On je, naime, nedavno pretrpio srčani udar, a njegovoj je supruzi Sari Carbonero dijagnosticiran rak jajnika.