Razvod

‘Puka mi je film, raskrinkat ću je’: Saša Dvornik otkriva svoju veliku istinu o Ani Bučević

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Instagram Ana Bučević

Foto Screenshot Instagram Ana BučevićSPLIT Suprug, uskoro bivši, najpoznatije hrvatske motivacijske govornice i influencerice Ane Bučević, Saša Dvornik iz Splita, ovih je dana svojom ogorčenom objavom na društvenoj mreži uzbudio duhove i podijelio javnost.


Dvornik, s kojim Bučević ima petogodišnjeg sinčića, oštro se obrušio na partnericu, s kojom je u procesu razvoda, a dijelili su i poslovno-partnerski odnos. Optužio ju je da ga je iskoristila te odbacila kao ‘krpu’ i ‘opušak’. Najavio je i vlastiti proboj na scenu self-helpa uz istovrmeneo raskrinkavanje njezina djelovanja.


U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju Saša Dvornik prokomentirao je svoje navode, iz kojih se dade iščitati da Bučević, kolokvijalno, optužuje za prodaju magle i obmanu. Novinarki Slobodne Lenki Gospodnetić rekao je da će mu to biti prvi i jedini medijski istup, jer da mu je potreban mir kako bi okrenuo novu stranicu u životu. Ta nova stranica podrazumijeva, dodaje, brigu o sinu i pravnu bitku za pravdu.
– Ne palin mobitel, izgorija je od zivkanja. Nisan ima u planu ovakav publicitet, ali možda je i bolje da istina izađe vanka. Puka mi je film, raskrinkat ću je, u dahu je za Slobodnu kazao Dvornik.


Još uvijek je uzrujan, ali i zatečen osuđujućom lavinom komentara, dobrim dijelom i na svoj račun.


– Puno ljudi me i podržava, a ovi koji prigovaraju da pljucan na majku svoga sina nisu u pravu, jer ja nikad nisam o Ani govorija loše ka o majci. Dobra je za odgoj maloga, i dobra za biznis, zaradit pare na iluziji.


Karakterno je nekvalitetna, to znam nakon svega šta san s njom proša i šta mi je učinila, kaže 42-godišnji Splićanin.


Na upit voli li još svoju, uskoro bivšu, suprugu, Dvornik je potvrdno kimnuo:


– Nažalost, da, rekao je za Slobodnu koja u subotnjem izdanju donosi veliki intervju sa Srđanom Dvornikom.