Lady Gaga

Prvo je napali jer ne zna što je “Fortnite”, pa je pala s pozornice, a onda i prekinula s dečkom

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Lady Gaga i Dan Horton su u vezi bili od srpnja ove godine. Sirota Lady Gaga ima poprilično težak tjedan. Nakon što ju je javnost “napala” jer je na Twitteru objavila da ne zna što je “Fortnite” te nakon što ju je tijekom nastupa u Las Vegasu obožavatelj praktički bacio s pozornice, sada je prekinula i s dečkom, Danom Hortonom.


Izvor je za Us Weekly  potvrdio da su Lady Gaga i Horton ranije ovog tjedna prekinuli, a Gaga je službenu potvrdu dala u jednoj od svojih priča na Instagramu. S prijateljicama je bila na djevojačkoj zabavi i tijekom večere je “opalila” selfie s djevojkom koja se uskoro treba udati. “Uskoro udana žena i ja, slobodna”, napisala je na fotki koju je objavila.


Idućom se pričom osvrnula i na ozljede dobivene tijekom koncerta pa je napisala: “Možda trpim strašnu bol, ali ne bih mogla propustiti djevojačku zabavu svoje najbolje prijateljice”. Na nastupu u Las Vegasu tijekom kojeg se dogodila nezgoda, jednog je obožavatelja pozvala na pozornicu. Obožavatelju je odmah skočila u zagrljaj, ali unatoč njezinoj sitnoj građi i kilaži, ovaj ju nije dobro uhvatio pa su oboje pali s pozornice.
Lady Gaga i Horton su u vezi bili od srpnja ove godine. Iako su se držali vrlo privatno, paparazzi su ih “hvatali” prilikom ručkova, a i sama je Gaga na svom Instagram profilu objavila da su imali “vrlo romantičnu večeru”. Horton je inženjer za zvuk koji je započeo suradnju s Gagom prije njezina dolaska u Las Vegas.