Chloe Sims

Prsata starleta jedva obuzdala grudi u uskoj haljini: Umalo joj se dogodila i nezgoda

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Haljinu je kombinirala sa zlatnim nakitom i sandalama. Chloe Sims nije dozvolila da ju hladno siječanjsko vrijeme spriječi u odabiru modne kombinacije za dodjelu Nacionalnih televizijskih nagrada u Engleskoj. Sims je londonsku 02 Arenu pokorila pripijenom baršunastom crnom haljinom koja je posebno naglasila njezino bujno poprsje.


Sims je uspjela držati dekolte pod kontrolom na crvenom tepihu, ali Daily Mail prenosi da je prilikom napuštanja hotela InterContinental gdje se odvijao after party, imala poteškoća s obuzdavanjem poprsja.


Ova reality zvijezda je uz haljinu s velikim izrezom na bedru kojim je pokazala fantastične noge, kombinirala masivnu zlatnu ogrlicu kojom je potpuno prekrila vrat. S ogrlicom je uskladila i narukvicu, a odlučila je i ne nositi ručnu torbicu sa sobom.
Odabrala je zlatno sjenilo koje se odlično slagalo sa nakitom te rozi ruž koji joj je naglasio usne. Čitavu je kombinaciju zaokružila zlatnim sandalama.


Sims je svjetsku slavu dobila zahvaljujući druženju s Pamelom Anderson i sudjelovanjem u različitim reality emisijama. Majka je četrnaestogodišnje djevojčice koju je dobila u vezi s Danom Edgarom.