Nova veza

Procurile zajedničke fotke: Cara Delevingne ljubi zvijezdu serije »Slatke male lažljivice«?

P. N.

Foto Reuters

Foto Reuters

Zajedničke fotografije Care i Ashley nisu nešto neuobičajeno, obje su naime aktivne na društvenim mrežama, no sve do sada nije bilo potvrde da su dvije plavuše u veziPoznata manekenka i glumica Cara Delevingne ima novu djevojku. Riječ je o glumici Ashley Benson, zvijezdi serije »Slatke male lažljivice« s kojom se manekenka ljubila na aerodromu Heathrow dok su zajedno čekale taksi.


Iako djevojke vezu nisu potvrdile, njihovo ponašanje to nije niti demantiralo. Ashley nosi lančić na kojem je slovo C, što su mediji odmah povezali s prvim slovom imena poznate manekenke.


Sumnja se da su se djevojke upoznale na snimanju filma »Her Smell«, koji u kina stiže krajem godine. Ranije ove godine ime Care Delevingne, koju je publika diljem svijeta upoznala zahvaljujući Lucu Bessonu koji joj je dao ulogu u filmu »Valerian i grad tisuću planeta« , mediji su povezivali s kćeri Michaela Jacksona, Paris Jackson.
Par se već neko vrijeme druži


Par se već neko vrijeme družiZajedničke fotografije Care i Ashley nisu nešto neuobičajeno, obje su naime aktivne na društvenim mrežama, no sve do sada nije bilo potvrde da su dvije plavuše u vezi.