"Najcool premijerka"

Procurila snimka zabave Sanne Marin, je li ovo najopuštenija premijerka na svijetu?

Portal Novi list

Foto Screenshot Twitter

Foto Screenshot Twitter

Neki su toliko ogorčeni snimkom da su ju optužili da se drogirala, drugi slave njenu opuštenostProcurila je video snimka finske premijerke, na kojoj se Sanna Marin vidi kako pleše i zabavlja se s prijateljima. Iz nekog razloga, u dijelu javnosti, ove fotografije izazvale su kontroverze, dok su drugi oduševljeni opuštenošću koju je pokazala čelna žena Finske.

Snimka prikazuje 36-godišnju Sannu Marin kako pleše ispred kamere u društvu nekoliko poznatih Finkinja i Finaca, uključujući fotografkinju i influencericu Janitu Autio, voditeljice Tinni Wikstrom i Karoliinu Tuominen, dizajnera Vesu Silvera te finskog parlamentarca Ilmarija Nurminena.Neki su kritizirali Marin zbog ponašanja koje drže da je nedolično za premijerku. Pojedinci su išli toliko daleko da su nagađali da se premijerka drogirala.


“Nisam se drogirala. Samo sam malo pila alkohol”, izjavila je Marin.No, dok su jedni ogorčeni, mnogi drugi podržali su Marin za ponašanje koje smatraju sasvim normalnim u njenim godinama. Podsjetimo da je njemački Bild Marin proglasio “najcool političarkom na svijetu”