Novi početak

Poznata majka ju je mitom upisala na fakultet, a sada se hvali upadom na drugi

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Georgia je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju loga fakulteta te stavila "emoji" sa srcimaNakon što ju je majka Felicity Huffman mitom upisala na fakultet zbog čega je morala i odležati dva tjedna u zatvoru, kći poznate glumice vraća se na fakultet! Doduše, ne na isti s kojega je bila izbačena, već se sada Georgia Macy upisala na Sveučilište Vassar u New Yorku, piše MSN. 


Georgia je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju loga fakulteta te stavila “emoji” sa srcima i tako jasno dala do znanja svojim pratiteljima da ju tužba protiv njezine majke neće pokolebati u nastavku obrazovanja. Prije dva mjeseca Felicity je morala ići na dva tjedna u zatvor zbog toga što je platila 15.000 dolara za upis svojih kćeri na fakultet. Osim zatvora, morat će odraditi i 250 sati rada za javno dobro. 


Huffman je nakon zatvora izjavila da su uvjeti u zatvoru bili “vrlo teški i da nije bilo nikakve inicijative za pomoć ženama ondje te da su zaboravljene”. 
U isto vrijeme, još uvijek traje suđenje glumici Lori Loughlin i njezinom suprugu Mossimu Giannulliju jer su se oni, za razliku od Felicity, očitovali kao nedužni.