Madonna

Potpuno gola pjevačica bizarnim videom iz kade zgrozila obožavatelje: “Daj prestani!”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Diljem društvenih mreža, njezin je video naišao na neodobravanje obožavatelja i javnosti.Obnažena Madonna (61) je uz kupku i latice ruža, koronavirus nazvala ” veliki ekvalizator” u videu za kojeg su mnogi kazali da je privilegiran, prenosi Page Six.


Pjevačica je okružena svijećama i “odjevena” u nakit, obožavateljima propovijedala o tome kako pandemiju nije briga koliko ste bogati i slavni


“To je stvar kod COVID-19. Nije ga briga koliko ste bogati, slavni niti smiješni. Koliko ste pametni, gdje živite, koliko imate godine, kakve fantastične priče možete reći. To je odličan ekvalizator, a ono što je najgore oko njega je najbolje oko njega. Najgore je što nas je sve učinio jednakima na mnoge načine, a najbolje je što nas je učinio jednakima na mnoge načine”, kazala je pop kraljica u videu koji je šokirao mnoge.
Na kraju je dodala i da “ako brod potone, svi tonemo”.


Da stvar bude još čudnija, objavila je i fotku na kojoj joj latice prekrivaju bradavice i napisala: “Nema diskriminacije – Covid-19” uz oznake “karantena” i “ostanite sigurni”.


Diljem društvenih mreža, njezin je video naišao na neodobravanje obožavatelja i javnosti.


“Oprosti kraljice, volim te puno, ali nismo svi jednaki. Možemo umrijeti od iste bolesti, ali siromašni će najviše patiti. Nemoj ovu tragediju pokušati učiniti romantičnom”, “Jesi li sigurna? Testiranja… bogati i slavni se testiraju bez ikakvih problema…”, “U međuvremenu, neki imaju tek nužno, a ti objavljuješ s laticama na bradavicama. Prestani” i “Pokaži malo empatije prema manje privilegiranima”, samo su neki od komentara na video.


Page Six prenosi da se pjevačica nalazi u izolaciji u Londonu sa svojim dečkom, plesačem Ahlamalikom Williamsom i kćerkom Mercy James.