Pop princeza

Potpuno gola Britney Spears priredila show na plaži, sve je javno podijelila, pogledajte

Portal Novi list

Foto: Screenshot Instagram Britney Spears

Foto: Screenshot Instagram Britney Spears

Pop princeza trenutno se odmara na Havajima sa suprugom Samom AsgharijemBritney Spears priredila je pravi show na plaži na Havajima, gdje se trenutno odmara sa suprugom Samom Asgharijem. Očito sretna pozirala je potpuno gola na javnoj plaži, a potom je sve objavila na svom Instagramu.


Zasigurno je iznenadila ostale kupače, no ključne dijelove svog tijela odlučila je za svoje pratitelje na Instagramu zamaskirati emotikonima srca.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.


 


Objavu dijeli Channel 8 (@britneyspears)Pop princezi ovo nije prvi ovakav javni pothvat, još i na ovom odmoru na Havajima već je podijelila seksi video u toplesu.


Ovakvi potezi unatoč kontroverzama u javnosti redovito nailaze na odobravanje dijela njezinih obožavatelja.


No, kako piše Dnevnik.hr, neki u svemu ovome vide razlog za brigu. Nalaze ga u izjavi Britneyina bivšeg muža Kevina Federlinea, koji tvrdi da se njihovi sinovi, 16-godišnji Jayden i 17-godišnji Sean Preston, srame zbog njezinih golišavih objava.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Channel 8 (@britneyspears)Britney se za 12 godina mlađeg Sama Asgharija udala u lipnju ove godine, nakon što joj je vraćena sloboda.


Krajem prošle godine, naime, ukinuto je skrbništvo njezinu ocu Jamieju, koji je 13 godina upravljao njezinom imovinom, ali i životom.


Išao je toliko daleko da je svojoj kćeri kontrolirao i metode kontracepcije.


Britney je s novim suprugom odmah počela raditi i na novom djetetu, koje je jarko željela, no samo mjesec dana nakon što je objavila trudnoću, nažalost, otkrila je da je izgubila bebu.