Robert Pattinson

Popularni glumac otkrio najveću modnu sramotu: “Izgledao sam poput djeteta koje se igralo”

P. N.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Najviše žali zbog modne kombinacije koju je odabrao za premijeru filma "Harry Potter i plameni pehar".Robert Pattinson (33) je poznat po kršenju modnih pravila, ali čak i ovaj glumac ima odjevne kombinacije zbog kojih žali. Page Six prenosi da poprilično žali zbog odjevne kombinacije koju je “isfurao” davne 2005. godine.


“Da sam sam birao odjeću, mislim da ne bih išao u mnoštvo različitih smjerova u kakve sam krenuo s Diorom i ljudima poput Kim Jones”, kazao je Pattinson. Ovaj je glumac inače zaštitno lice parfema “Dior Homme”, a trenutno je aktivan na filmskoj sceni zbog nadolazeće uloge “Batmana”.


“Prošle sam godine čak nosio smoking uz košarkaške hlačice. Nikada ranije ne bih pomislio takvo što!”, kaže glumac.
No, najviše žali zbog modne kombinacije koju je odabrao za premijeru filma “Harry Potter i plameni pehar” 2005. godine.


“Odjenuo sam kožne traperice s kaubojskim čizmama i baršunastom jaknom. Mislim, izgledao sam poput djeteta koje se igralo u ormaru”, priznaje Pattinson koji je u vrijeme spomenute premijere imao devetnaest godine. 


Danas modnu inspiraciju traži u kombinacijama repera A$AP Rockyja. 


“Volio bih se oblačiti poput njega jer on ima doista ozbiljan stil. Bili smo na različitim pripremama zajedno i ja bih vidio najluđu stvar koju bih volio odjenuti, ali bih u tom slučaju izgledao poput potpunog debila. Onda krenemo dalje i vidim Rockyja u tome i pomislim – Isuse, ti možeš odjenuti bilo što!”, zaključuje mladi glumac.