Courtney Cox

Popularna “prijateljica” priznala da je pretjerala s filerima: ‘Sr***e, više ne sličim na sebe’

Portal Novilist.hr

Photo/Flickr

Photo/Flickr

Popularna glumica hit serije Prijatelji, odlučila je prigrliti prirodan izgled i voljeti samu sebe, baš onakva kakva jest. Courtney Cox (54) odlučila je prestati s kozmetičkim tretmanima, kao i s korištenjem različitih “filera” koje je koristila za lice. Na različite se zahvate odlučila kada nije bila zadovoljna svojim izgledom, pa je tako dvije godine neprestano “punila” usnice i lice. “Rekla bih da je to uobičajena stvar kroz koju prolazite dok starite, pogotovo u Hollywoodu. Morate prihvatiti da starite, a meni je to bilo teško”, priznala je Cox za iOL.


“Pokušala sam održati korak s vremenom na način koji je bio puno više od samog održavanja. Nisam to shvatila dok se jednog dana nisam probudila i shvatila, oh sra**, ne ličim više na sebe”, izjavila je Cox.


Glumica sad tvrdi da je naučila prihvatiti način na koji izgleda, bez da mijenja svoj izgled. ” Sada prihvaćam tko sam i starim s onim što mi je Bog dao, a ne onim što sam pokušavala promijeniti.” Unatoč tome što je sada “prirodna”, Courteney kaže da joj je samopouzdanje na vrhuncu. “Ja sve imam na umu. A stvari zbog kojih mi nije ugodno samoj sa sobom, su stvari na kojima nastavljam raditi i rasti i mijenjati se. Mislim da sam u fazi u životu gdje je vrlo lako biti u skladu s onim tko sam i tko sam postala i tko nastojim biti”, prenosi iOL.
Courtney je nedavno na svom Instagram profilu objavila i fotku s dugogodišnjom prijateljicom Jennifer Aniston. Povod za fotku bila je proslava 50. rođendana glumice Aniston, za koju sa sigurnošću možemo reći da izgleda kao da niti ne poznaje riječ “starenje”. Courtney je objavila sliku te čestitala Jennifer rođendan uz rečenicu da je “svijet svakako postao svjetlije mjesto kada se rodila ova djevojčica”.