Claudia Romani

Popularna nogometna sutkinja postavila izazov za sve fanove i navijače milanskog kluba

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramPogodite točan rezultat prvog poluvremena utakmice Atalanta – Milan i trojici pobjednika ću posvetiti “story” – tako je napisala Claudia Romani, talijanska nogometna sutkinja i model, koja u slobodno vrijeme voli prognozirati rezultate utakmica.


Lijepa Claudija s trenutačnom adresom u Miamiju, kao vatrena navijačica Milana nije odoljela ne postaviti vatreni izazov na Instagramu za svoje obožavatelje, ali i navijače Milana.


– Milan je moja religija – napisala je ova ljepotica čiji je Instagram prepun izazovnih poza, fotografija, ali i simbola omiljenog nogometnog kluba.
Kako je u subotu Milan igrao u gostima protiv Atalante u talijanskom mjestu Bergamo, lijepu sutkinju i influencericu zanimao je rezultat.Claudia odjevena u crvene tangice pozirala je ležeći na krevetu, a pored sebe je na listu papira postavila upitnik navijačima: Milan ? -Atalanta?Naravno, veselje za navijačicu Mialna nije izostalo, jer Milan je dobio 3 boda protiv izravnog konkurenta za plasman u Ligu prvaka, ali niti za njezine obožavatelje koji s nestrpljenjem očekuju svaku njenu novu objavu.


Claudia Romani, bivša djevojka legendarnog Pippa Inzaghija, uz to što se bavi modelingom našla se i na listi 100 najljepših žena svijeta, a posjeduje i licencu za suđenje talijanskog nogometnog prvenstva.