Gigi Hadid

Popularna manekenka objavom na Instagramu potvrdila da je ponovno u vezi s bivšim

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Gigi i Zayn su čini se, opet zajedno.Nakon nekoliko tjedana nagađanja,  Gigi Hadid i Zayn Malik su svoju vezu (ponovno) potvrdili na Instagramu, prenosi InStyle. 


Hadid se na Valentinovo priključila mnoštvu slavnih osoba koji su obilježili Dan zaljubljenih i objavila fotku Malika na svom Instagram profilu. U opisu je napisala: “Hej Valentinovo, Z na farmi”, a fotka datira iz prosinca 2019. godine.


Model i pjevač su zajedno viđeni prošlog mjeseca, nakon što su prekinuli vezu u siječnju 2019. godine. Nitko od njih nije službeno komentirao romansu, ali ova instagramska objava svakako je dobra javna izjava.
Prošlog su mjeseca fotografirani u zajedničkom izlasku noć prije Malikovog dvadeset i sedmog rođendana, dok su se držali za ruke. 


Prije toga, Hadid je rasplamsala glasine oko njihove ponovne veze na InstaStoryju kada je implicirala da kuha s Malikovom majkom ili koristi njezin recept. Obožavatelji su tada zaključili da bi par mogao ponovno biti u vezi.


Mlada je manekenka prije ovoga bila u vezi s Tylerom Cameronom iz reality emisije “Bachelerotte”, ali ta je veza okončana u listopadu.