Dua Lipa

Pjevačica u izolaciji provodi vrijeme s dečkom, a sada je i sama sebi promijenila frizuru

P. N.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Njezini su obožavatelji uglavnom oduševljeni novom promjenom pa nisu izostali brojni komentari.Dua Lipa jedna je od mnogih slavnih osoba koja svakodnevno objavljuje videe i fotke o tome kako provodi vrijeme u izolaciji. Popularna pjevačica vrijeme provodi sa svojim dečkom, Amwarom Hadidom, bratom popularnih manekenki Belle i Gigi.


Pjevačica je zahvaljujući dosadi u karanteni, kako piše Allure, sama promijenila i frizuru. Napravila promjenu zbog koje mnoge žene požale, ali njezini obožavatelji su u komentarima mahom oduševljeni. Riječ je o uvijek popularnim šiškama koje su ponekad prava noćna mora za održavanje.


Na svom je Instagram profilu objavila video na kojem vidimo njezinu novu frizuru te čašu vina u kojoj uživa. Kraj videa je napisala: “Novo normalno”, referirajući se vjerojatno na stanje potpune izolacije u kojemu se svi nalazimo. 
Pjevačica je kasnije objavila i fotke iz pjenušave kupke koju si je pripremila u kadi, napisavši: “Kako da ti prođe vrijeme”. Iako je kosu umotala u crvenu maramu, šiške su još uvijek bile vidljive.


Njezini su obožavatelji uglavnom oduševljeni novom promjenom pa nisu izostali brojni komentari prepuni komplimenata i pohvale na račun njezine frizure.


“Najljepša si”, “Prekrasna” i  “Prestani biti tako lijepa”, samo su neki od njih.