Miley Cyrus

Pjevačica u crnom Gucci grudnjaku uznemirila fanove: ‘Što je, pobogu, mislila s tim voćnim videom?’

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Instagram Miley Cyrus

Foto Screenshot Instagram Miley Cyrus

Povodom izlaska novog albuma naslova "She Is Coming", pjevačica se zbog promocije angažirala na sve moguće načine.Tijekom priprema oko lansiranja novog albuma „She Is Coming“, Miley Cyrus je podijelila zavodljive fotke u donjem rublju.


Pjevačica (26) posljednjih mjeseci na sve strane promovira svoj novi album, a dio promocije su i fotke sa snimanja nove kampanje.


Cyrus pozira u crnom Guccijevom grudnjaku koji je usklađen sa čipkastim najlonkama, a za modni dodatak su korištene narukvice i, kako prenosi Page Six, „skupocjeno prstenje“.

Komentari na ovu seriju provokativnih fotki nisu izostali, pa tako možemo vidjeti samo pohvale na njezin izgled i “outfit”. 


Fotografije su pojedinačno skupile više od milijun lajkova, a obožavatelji jedva čekaju novi album.S druge strane, njezine prethodne objave nisu toliko dobro prošle kod obožavatelja. Cyrus je nedavno objavljivala snimke “voćnih videa” gdje je čitava poanta trebala biti seksipilna, ali javnost je snimke prozvala “degutantnima”. “Oprosti Miley, ali ti zvukovi su jednostavno noćna mora”, “Ovo je uznemirujuće” i “Pomozite mi da zaboravim da sam ovo čula i vidjela”, samo su neki od negativnih komentara.