Nika Antolos

Pjevačica svjedočila krađi u trgovini usred dana: ‘Zaštitite napokon žene koje tamo rade’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramPljačku u trgovini ne doživi svatko, a upravo jednoj nedavno je nazočila, bivša pjevačica grupe Feminnem.


Neugodno iskustvo koje je doživjela dok je bila u kupovini sa svojom kćeri Siennom detaljno je opisala je na svom Instagramu podržavajući hrabre djelatnice:


– Zaštita žena. Nema je. Stojimo Sienna i ja na blagajni dućana Tommy, prije 10 minuta, stavljamo stvari u vrećicu. Iza naših leđa naprasno prolazi mladić. Kreće zvoniti detektor i jedna od divnih prodavačica izlazi za njime. Zaustavlja tog vidno pijanog dečka i govori da otvori ruksak, na to izlazi i druga prodavačica i stoji kraj prve. Ja na vratima, ne izlazim jer mi je dijete već van sebe. U tom momentu, mladić agresivno gura prvu gospođu (dlanom na lice) skoro pod auto, u kojem žena usporava i kreće trubiti panično shvaćajući što se događa. Ja vrištim: Stiže policija! i usporedno muškarcima na blagajni: Muški, izlazite odmah i branite ženu! On (JEDAN!!!!!) izlazi i dolazi do vrata, šuti, stoji.
Ona, teta heroj, ne odustaje: ‘Vrati što si uzeo’. On izvlači iz ruksaka i džepova ukradene stvari i baca ih na nju. Udara i odguruje je još jednom, na što ona skuplja stvari i bježi u dućan. Tommy, to mi ne treba. Ni vašoj zaposlenici, ni meni, a kamoli mom djetetu. Zaštitite napokon svoje žene koje rade osiguranjem, pravim! I da, nagradite svoju heroinu koja je svoju kutu, u plašt pretvorila.Kako bi stvar bila još bizarnija događaj se dogodio baš na Međunarodni dan zaštite žena od nasilja.


Nika osupnuta događajem naknadno je još komentirala na društvenim mrežama nemili događaj:


– Saznajem sada od žena što rade, da su ne jednom dobivale prijetnje da biti će silovane nakon što napuste dućan i bile pljuvane u lice. A što da vaša majka radi na toj blagajni? Vi? Sestra? Puno ljudi znam koji rade taj posao i sigurna sam u jedno – to se ne smije događati.