Lepa Brena

Pjevačica se slomila, pa priznala: ‘Moje tijelo je počelo odbacivati strano tijelo iz organizma’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramPjevačica Lepa Brena objasnila je da u njenom poslu nije sve uvijek “med i mlijeko”.


Naime pjevačica se sedam dana prije koncerta u Zagrebu odlučila na operaciju. Naime, na desnoj ruci je imala ugrađene vijke i žice koji su joj počeli predstavljati probleme, te ih je trebalo hitno izvaditi.


Pjevačica je svojim obožavateljima sve potanko objasnila:
– Imala sam problem s desnom rukom, konkretnije s laktom desne. Počele su me smetati žice i šaraf koje mi je liječnik ugradio prije nekoliko godina kada sam slomila lakat desne ruke. Te žice su počele same izlaziti.


Kako mi je to liječnik objasnio, moje tijelo je počelo odbacivati strano tijelo iz organizma. Mi smo se dogovorili da ta operacija vađenja žica dogodi 24. ili 25. prosinca međutim, s obzirom na to da su žice počele same izlaziti, donijela sam odluku da sedam dana prije koncerta napravim kratku operaciju. Bio je dogovor da to ostane naša mala tajna, ali ja sam, vjerujući da ću se brzo oporaviti, odlučila ispričati što je bilo jer nikad pred svojom publikom nisam imala tajni, objasnila je


Lepa Brena uvijek je bila odana svojoj publici i nikada ništa nije skrivala, a njena publika to itekako cijeni i poštuje što pokazuje brojnim lajkovima i komentarima koji se nalaze i ispod ovog videa.