Miley Cyrus

Pjevačica pokazala više no što treba pa dobila nadimak “kraljice slobodnih bradavica”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Situaciju nije shvatila previše ozbiljno.Miley Cyrus (27) je po povratku u njujorški hotel “The Bowery” imala popriličnu nezgodu s odabirom odjeće, prenosi Just Jared. Pjevačica je za izlazak odabrala lagani i lepršavi topić koji je u jednom trenutku otkrio njezinu bradavicu.


Nezgodni se trenutak dogodio nakon što je debitirala na modnoj pisti tijekom njujorškog Tjedna mode na reviji Marca Jacobsa. Glazbenica je topić kombinirala sa šalom, crnim trapericama i upečatljivim crvenim cipelama na petu.


Da ju ova situacija nije niti malo omela u životu, pokazala je sama Cyrus svojom objavom na Instagramu. “Klizite desno, ali brzo. Instagram će definitivno uskoro obrisati ovu objavu”, napisala je Cyrus u opisu kolaža fotografija koji pokazuje što joj se dogodilo.
“Kakva si ti kraljica”, “Ovo je genijalno”, “Ikona” i “Kraljica slobodnih bradavica”, samo su neki od mnoštva komentara ispod njezine objave. Fotke su u tek nekoliko sati nakon objave prikupile više od milijun “lajkova”.


U međuvremenu, New Idea prenosi da su Cyrus i Hemsworth finalizirali detalje razvoda te da će bivši supružnici i službeno biti slobodni od 22. veljače.