Jesy Nelson

Pjevačica objavila provokativnu fotografiju bez straha: Zbog hejtera bila je na rubu suicida

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramPjevačica britanske glazbene skupine »Little Mix« , Jesy Nelson oduševila je svoje fanove u novom PVC kostimu u kojem joj se grudi nadižu i »vrište« preko dubokog izreza dekoltea.


Svemu nije odolio niti njezin dečko Chris Hughes koji nije odolio ostaviti joj sugestivni komentar pod objavu na Instagramu:


– Želiš li pod tuš sa mnom?!

Britanska 25- godišnja zvijezda koja je predstavila svoju besprijekornu figuru u PVC hula-hopkama i čizmama preko koljena, nije uvijek ovako hrabra kad su u pitanju objave na društvenim mrežama.


Naime, pjevačica je, tvrdi, svojedobno bila izložena mobingu s društvenih mreža. Na početku karijere članice »Little Mix« teško su se nosile sa slavom kad su se našle na udaru negativnih komentara i kritika trolova na internetu, a najviše se ipak našla članica Jesy Nelson koju su nazivali ružnom i debelom.


Priznaje kako je jedne večeri 2013. godine bila na rubu suicida. Cijelu priču tek je sada odlučila podijeliti s javnosti putem BBC-evog dokumentarca »Jesy Nelson: Odd One Out« koji je premijerno prikazan prošlog tjedna.


foto: Instagram


foto: Instagram