Susret

Pjevačica Nika Antolos svoje vjersko svjedočanstvo objavila na društvenim mrežama

P. N.

Foto: YouTube

Foto: YouTubePjevačica Nika Antolos svoje je vjersko svjedočanstvo podijelila je na društvenim mrežama, te u 20 minuta snimke ispričala ispričala:


– Živimo u društvu u kojem se sve svodi na ocjene i procjene i ne usudi se čovjek pričati o stvarima kao što je vjera, a ja ne želim više biti takav čovjek. 


U svom svjedočanstvu spomenula je i kako joj se dogodio susret s Bogom za vrijeme jedne molitve u Moskvi kad je tamo živjela sa suprugom i kćeri :
– Tražila sam odgovor od Boga, je li mi oprostio. U glavu mi je došla jedna konkretna rečenica: U početku bijaše riječ i riječ bijaše u Boga…Otišla sam na spavanje i paralizirala sam se u jednom trenutku. Oko mene je bilo plavo svijetlo i dva lika s moje desne strane koji ne gledaju u mene nego čekaju… Čekali su da izađem vani i u jednom trenutku shvatiš da kroz glavu izlaziš van i gledam svoje tjeme od gore i onaj isti glas/misao mi prolazi kroz glavu i kaže mi; ako te sad izvuku gotova si i ne možeš se sjetiti Boga u tom trenutku i jedini što sam mogla pomisliti je Krist, Krist, Krist i sve je nestalo i mogla sam se micati i vratila sam se u kuhinju i u isto vrijeme obuzme me strah i ljubav prema Bogu i shvatite koliko je Bog svemoćan. To je bio preokret moje ljubavi prema Gospodinu.


Nika tvrdi da je već kao mala djevojčica imala senzacije i smetnje. U djetinjstvu je imala noćne more sve do svoje 11 godine zbog čega je i mokrila u krevet. Također je detaljno opisala tavan iz svojih noćnih mora, za kojeg je kasnije otkrila da stvarno postoji u samostanu na Krku. Kad joj je otac poginuo u Domovinskom ratu, ona je točno znala opisati mjesto na kojem je poginuo.


foto: Instagram


foto: Instagram