Rita Ora

Pjevačica majicama o koronavirusu razljutila obožavatelje: “Jesi li uopće promislila o ovome!”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Pjevačica je odlučila lansirati liniju majica od čije prodaje sav novac ide zakladi "COVID-19 Solidarity Response". Mnoge holivudske zvijezde pokušavaju pomoći različitim akcijama u borbi protiv korona virusa. Rihanna je donirala pet milijuna dolara, Arnold Schwarzenegger se udružio s TikTokom i pomaže potrebitima, a u sve se nedavno uključila i Rita Ora.


Pjevačica je odlučila lansirati liniju majica od čije prodaje sav novac ide zakladi “COVID-19 Solidarity Response”. Jednostavne bijele i crne majice kratkih rukava s prekriženim virusom u sredini te natpisom “Odigraj svoju ulogu”, neke su obožavatelje oduševile, a neki su bili razočarani.


“Ako još niste čuli, lansirala sam kolekciju #StopTheSpread i kampanju u suradnji s UN-ovom zakladom te Svjetskom zdravstvenom organizacijom! Sav novac od kupovine ići će zakladi COVID-19 Solidarity Response. Ako želite napraviti nešto po pitanju Covida-19 ostanite sigurni i čisti te odigrajte svoju ulogu kupnjom ove kolekcije. Možemo ovo zajedno!”, napisala je pjevačica na svom Instagram profilu.
“Radiš fantastičan posao i nadam se da si toga svjesna”, “Ponosna sam na sve što radiš i zbilja to cijenim” i “Slažem se s tobom, ovo je odlična ideja”, samo su neki od pozitivnih komentara ispod njezine objave.


No, neki su ipak zaključili da možda sada i nije trenutak za ovakav potez. “Slavne osobe prodaju memorabilije koronavirusa. Zbog ovoga poželim biti među ljudima”, napisala je jedna korisnica na Twitteru.


“Umjesto da donira novac, radi majice koje će na kraju završiti bačene negdje i onda još pita ljude koji se trenutno muče, da doniraju? Je li uopće promislila o ovome?” i “Opet zvijezde pokušavaju zaraditi na muci”, samo su neki od komentara djela javnosti koja nije oduševljeno prihvatila potez pjevačice.